Nieuw voorzittersduo Kenzië en Nele volgt Johan op

05 December 2023

Nieuw voorzittersduo Kenzië en Nele volgt Johan op

Groen Aarschot trekt als een team van uitdagers naar het komende verkiezingsjaar. Daarbij zal het kersverse voorzittersduo Nele en Kenzië de rol van Johan overnemen.

Johan: “Het was een eer en een genoegen de lokale groep de afgelopen jaren mee te mogen leiden, besturen en organiseren. Eerst 18 jaar als gemeenteraadslid en nadien 5 jaar als voorzitter. Ik deed dit steeds onder het moto ‘positieve, verbindende, toekomstgerichte politiek en ‘speel op de bal, niet op de man of vrouw’. Nu is het tijd om plaats te maken voor de volgende uitdagers.

Kenzië: `Hoewel ik pas actief betrokken raakte bij Groen Aarschot tijdens de corona periode, voelde ik me er direct thuis. Onze groep vormt een sterk en warm team dat één belangrijk doel voor ogen heeft: het beste voor iedereen in Groot Aarschot. Onze drie gemeenteraadsleden Betty, Petra en Thomas doen constructief werk vanuit de oppositie. Het wordt een boeiend jaar waarin Nele en ik samen met ons team de verkiezingen tegemoet gaan. We willen Johan dankjewel zeggen voor alles wat hij heeft gedaan en wat hij in de toekomst nog verder zal doen als samensteller van onze kieslijst, die zoals altijd ‘meer dan groen’ is.”

Nele: “Vanuit actief burgerschap kwam ik in 2012 bij Groen Aarschot terecht. Afgelopen jaar kon ik tijdelijk als gemeenteraadslid zetelen, wat een leerrijke ervaring was. Constructief oppositie voeren zit reeds in ons DNA, maar mee kunnen besturen is waar we voor gaan. Wij zijn uitdagers en we willen dat tandje méér. Méér voor de mensen, méér voor onze omgeving en méér groei in algemeen welzijn. "Samen kunnen we dat.”