Over mij

Met mijn opgedane ervaringen in de gemeenteraad en als voorzitter wil ik onze groep verder uitbouwen tot een kritische en opbouwende fractie. Een fractie met een stem die problemen durft benoemen en oplossingen zoekt, ook als die moeilijk zijn.
Ik zal mee blijven ijveren voor een gemeente/stad waar het voor IEDEREEN goed wonen en leven is. Waar je zelf kansen kan creëren. Daar wil ik aan meedoen: positieve, verbindende, toekomstgerichte politiek. Helemaal iets voor mij!
speel de bal en niet de man of vrouw"
Via een gezonde vegetarische levensstijl probeer ik al wandelend te genieten van de mooie natuur. Geniet ook van het schitterende Aarschotse culturele aanbod in het CC Gasthuis

Als opvoeder/begeleider bij kinderen en jongeren met een beperking weet ik hoe moeilijk het is voor hen om op te groeien binnen deze maatschap en welke gevolgen dat dit heeft voor hun toekomst. Ze verdienen de juiste steun en hulp.

Speerpunten voor Aarschot
  • Het stadsbestuur moet leegstand in Aarschot echt aanpakken. Geen speculatie die zo de huisprijzen de hoogte injaagt.

  • Onze natuurparels moeten met de juiste aanpak beschermd en beheerd worden.

  • Zone 30 en fietsstraten moeten echt worden gerespecteerd. Verkeersveiligheid staat voorop.

Ervaring en Betrokkenheid
  • opleiding als SRW’er (Sociale readaptatiewetenschappen)
  • Vakbondsvertegenwoordiger binnen ondernemingsraad en comité voor BBTK binnen het MPC Terbank
Doe je mee? 

Wil je bijdragen aan een groenere toekomst? Doe mee met onze deur-aan-deur campagne of steun mijn campagne door een poster op te hangen. Samen maken we het verschil! Samen voor Aarschot en de provincie.

Andere Kandidaten